Friday, February 6, 2009

the dudes.


BULAT.
this dude,is totally fucking high!mmg all the time mamat ni hyper,penuh ngan aksi2 lawak n porno die!hahaha...
bulat ni mmg xpnah x buat lawak..i mean,dlm 10 mins tu,mmg ade jer jokes die..haha,tp bes ar..if die xde,x fun ar sngt..lpas spm ni,bynk spend time ngan mamat ni jer..kejer ker,training ker,ape2 ar..
biar aku listkn:drivng sama2,kejer sama2,g traing utk keje sama2,g lepak pavi tngok wayang sama2.hahahah,yg tu pnjang citer nye doww!!hahah...tdo hostel satu bilik.haha.bnyk lagii ar...
n die ni mmg sempoi,kalo kuar mane2,mmg aku dh taw style die..tshirt,suar pendek tdo,selipar,n bag.hahahaha...
simple,yet cool..aku pun dh terikut dow!haha

FAREK.
this dude plak,mmg speciall...die ni mmg versatyle laaa..he's half human,half guy,half lady n half kuda..tp if ko tanye bulat,ade bnyk lagi kut half2 die..hahaha..
so nama2 gelaran nye adalah,,farek,kuda or SHEMALEE!!wahahahah..
xde ar dude,jokes..
tp die ni cool ar..stylo abes,kaki psp gak,cm aku!wahhh..ahaha
if ko tngok die,lebih kurang cm joe jonas ar..hahha,except for the skin color laaa..haha
die ni kejer gak kt rasamas=)...die memainkn peranan yg penting,seprti wanita2 sejati yg lain,farek begiut mahir dlm bidang cooking..oleh itu,beliau ditugaskn sebgai prep cook kita ni BBN,RASAMAS!hahaha..cayelaa dude...

AREP.
this dude plak,arep nama nyer..die sengal,sama cm bulat.buka nmpk baik jer...tp perangai cm sial,babi,setan!hahaha..sory ar eh kpd my dearly beloved readers for the language.tu pun if ade readers.hahah..ok,back to arep..
die ni kejer kt nilai impian,kdai makan..
die aritu tu apply keje ngan aku.dpt kejer pun ngan aku..tp dh dpt rasamas,xnk plak masuk,bdo x?hahahah..now xabes2 tanye ade tmpt kosong x.hahah..
kalo ade mmg aku dh suh ko masuk dh dow..hehe
btw,b4 aku dpt rasamas,aku n arep diterima bekerja di kdai CARPET di nilai3.hahha..
kejer mmg senang giler ar...xde customer..tp babi je dow,bosan giler ar...
x smpai 2 jam,aku n die dh lari.hahaha..
aku gtaw pakistan tu aku nk beli panadol,then aku blah..
then aku brnti kete tepi kdai,bkak pintu,arep sprinntt mask dlm kete.hahahaha

ADI.
this dude,namanye adi..aku pun baru rapat ngan die baru2 ni.haha.
dlu die skolah semarak gak,then blah mane ntah xtaw,xperlu taw pun,xpnting ar.haha
tp skng die kejer gak,kt rasamas...hehehe..
die ni nmpk je pendiam,tp diam gak ar..tp time die nk giler,mmg giler abes...kdangg2 pun aku xfhm ngan perangai bdak ni,cm ade 2sides to him.hahhha
die ni,bleh dikatakn GAY laaa.hahahaha..
x abes2 nk aku n bulat rogol die.bdo kn?hahahahahha..
n kdg2 biler lepak2,bulat ade ar buat lawak,tp die ni slow dow..dlm 4-4 seconds baru respnd.hahaha
then if ngah lepak plak,tibe2 je die nk gelak cm org giler,mmg theres no stopping him la..hahaha..

ARHAM.
this dude,yg sebelah kiri dlm pic atas tu is Arham.die ni mmg cool abes,n boleh dikatakan gila jgak ar...
aku n die bnyk gak memories,fites sume..tp in the end,bes buddies..kn buddy?=Phahha
he now works at KFC,n seperti Arep jgak,pun nk masuk kejer kt rasamas,tp wat to do dudeeee,xde spot kosong dowwww..
die ni mmg if aku ade emergncy ke ape ke,aku call,n he'll be there.thanks dude.
die ngan kete ol skool die,plate numbr 'PAW ...',mmg life saver...hahaha
tp aku pun kdang2 cuak naik ngan die ni,lagi racer die bw dari aku n bulat.hahaha
tp kete die bes,ade mp3,lagu hardcore,michael buble..sume layannn!hahahha

LAST WORDS:
sorry btw,cs aku amik pics ni pun from myspace korang..
aku nk amik dari hp aku prob sket,xde usb..then aku nk bluetooth ke hp adik aku,die plak x charge hp die.hahaha
korang mmg life savers,n frens till the end.words cant explain how important u guys are.
thanks for the memories,n the memories to come..
LOYALTY FROM MY FRIENDS IS PRICELESS..
unlike some FUCKERS THAT DONT EVEN REMEMBER ME.
salam.

2 comments:

  1. fcuk zet!
    ak bukan gay sial.
    kau dgn bulat yg gay.

    ReplyDelete
  2. haha
    adie tamo ngaku gayy..

    ReplyDelete